Потепління і знову мороз. Прогноз погоди у Львові на тиждень

13202 0
На початку тижня у Львові збережеться весняна погода, та ближче до вихідних знову стане холодніше.

Сьогодні, 18 лютого, у Львові буде сухо та похмуро, повідомляє Sinoptik.ua. Сонце рідко з'являтиметься з-за хмар, проте температура повітря сягатиме +9 градусів удень. Вітер західний, 1-2 м/с.

Завтра, 19 лютого, уночі очікується невеликий мороз — -1. Проте вдень буде сухо та тепло — до +10. Ранкові хмари до обіду розійдуться, і до кінця дня у Львові буде сонячно. Вітер південний, 2-3 м/с.

У середу, 20 лютого, хмарна погода протримається весь ранок та день, а ввечері небо проясниться. Вранішній дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться. Температура повітря впродовж доби коливатиметься від 2 до 7 градусів тепла. Вітер західний, 4-6 м/с.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

У четвер, 21 лютого, очікується все ще плюсова температура — від 2 до 5 градусів тепла. Весь день у Львові буде хмарним. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора. Вітер західний, 4-6 м/с.

У п'ятницю, 22 лютого, вночі йтиме сніг, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися. Незважаючи на те, що вранці небо вкриють хмари, день та вечір у Львові обіцяють бути ясними. Уночі очікується мороз до -5, а вдень потеплішає до +1. Вітер північний, 3-5 м/с.

У суботу, 23 лютого, з самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Упродовж доби буде морозно — від 1 до 8 градусів нижче нуля. Вітер північний, 2-3 м/с.

У неділю, 24 лютого, увесь день триматиметься хмарна погода, проте без опадів. Уночі очікується мороз до -7, а вдень — до 1 градусу вище нуля. Вітер західний, 2-3 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!