«Потяг до перемоги» відтепер курсуватиме за маршрутом Запоріжжя – Львів

1459 0
Кожен вагон присвячений тимчасово окупованим територіям України та подвигам українців.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

Із 3 вересня вагони «Потяг до перемоги» стають на новий маршрут. Відтепер вони курсуватимуть у складі поїзда №32/31 Запоріжжя – Львів і розповідатимуть іншим нашим пасажирам історії героїчного спротиву України російським загарбникам. Про це повідомляє Укрзалізниця.

Поїзд вирушить із Запоріжжя завтра, 3 вересня, о 15:30 і прибуде до Львова о 10:40 наступного дня.

Читайте також: Укрзалізниця відновлює регіональні поїзди зі Львова до Коломиї

Розписані митцями вагони «Потяга до перемоги» – це вагони, що пройшли капітально-відновлювальний ремонт на власних потужностях залізниці й облаштовані з урахуванням побажань пасажирів.

Загалом, це сім пасажирських вагонів, розписаних кращими українськими митцями. Кожен вагон присвячений тимчасово окупованим територіям України та подвигам українців, які борються, попри тиск окупантів та постійну небезпеку. Неймовірні історії цих людей можна почитати тутКрім того, відсканувавши QR-код на вагонах, можна почитати історії українців, які чинили опір російським окупантам. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!