Потяг з Перемишля до Києва через Львів курсуватиме за новим графіком

6993 0
Зміни в русі почнуть діяти з 12 червня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

В Укрзалізниці повідомили, що потяг Перемишль – Львів – Київ курсуватиме з 12 червня за новим графіком. Це дозволить здійснювати пересадку з поїзда, який прибуває вранці до Перемишля з Вроцлава через Катовіце, Краків, Жешув.

Читайте також: «Укрзалізниця» прискорює поїзд Київ – Варшава на дві години

«З 12 червня час виправлення Інтерсіті+ 706 з Перемишля зміщується на 10:15 (замість 08:00). Це дасть можливість зручної пересадки з польського Інтерсіті 83173 Вроцлав-Перемишль. Прибуття до Львова о 13:10, до Тернополя о 15:24, до Хмельницького о 17:14, до Вінниці о 19:19, до Києва о 22:34», – йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці також зазначають, що оскільки прибуття до столиці буде впритул до початку комендантської години, тут організують додатковий рейс кільцевої електрички для безпечного доставлення українців додому.

Нагадаємо, що УЗ скасувала потяги зі Львова до польського Хелма.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!