Правоохоронці перевіряють роботу громадського транспорту у Львові. Фото, відео

9416 0
Автобуси із кінцевих зупинок переповненими не їдуть.
фото тараса бабенчука

фото тараса бабенчука

Правоохоронці перевіряють водіїв та пасажирів громадського транспорту Львова на дотримання правил карантину. Такі рейди нині проходять на автовокзалі на вул. Стрийській, зупинці громадського транспорту «Санта Барбара», автостанції, що на вул. Богдана Хмельницького, також на вул. Тракт Глинянський, площі Різні, приміському та головному залізничному вокзалі тощо.

Як повідомляє під час стріму Tvoemisto.tv один із патрульних, оскільки Львів – у червоній зоні, то людей просять дотримуватися дистанцій у 1,5-2 метри, мати засоби індивідуального захисту, що закривають рот та ніс. Водночас водіям нагадують про вимогу перевозити у салоні лише ту кількість пасажирів, яка відповідає сидячим місцям. 

«Наразі проводимо лише превентивну діяльність, тобто попереджаємо про порушення, розмовляємо. Штрафувати будемо лише тих порушників, які відмовляться дотримуватися вимог карантину», – каже він.

Додамо, що автобуси із кінцевих зупинок переповненими не їдуть. Водночас, як повідомляють мешканці, на наступних зупинках зайти вже складно. Іноді доводиться чекати понад пів години.

Нагадаємо, від сьогодні, 25 березня, у Львові та області почав діяти найвищий рівень епіднебезпеки. Детальніше про всі обмеження, а також те, кому дозволили працювати на цей період, читайте за посиланням

Фото та відео Тараса Бабенчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!