Правоохоронці розпочали розслідування щодо атаки росії на критичну інфраструктуру Львівщини

1066 0
збройні сили рф вчергове атакували Львівську область.
фото умовне

фото умовне

Правоохоронці розпочали рослідування щодо атаки росії на критичну інфраструктуру Львівщини. Про це повідомила Львівська обласна прокуратура. 

Раніше керівник Львівської ОВА Максим Козицький вказав, що внаслідок атаки вночі 29 березня, яку здійснила російська федерація, на Львівщині постраждала критична інфраструктура. Попри це, ніхто з людей не постраждав. 

Наразі прокурори, слідчі та експертні служби фіксують наслідки чергової атаки країни-агресора.

Нагадаємо, що цієї ночі Львівщину атакували 11 ворожих безпілотників та дві ракети типу «Кинджал». Деталі чергової атаки рф – за посиланнням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!