Чим ворог атакував Львівщину цієї ночі та скільки вдалося збити

1830 0
Уламки ворожої ракети пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури у Львівській області.
ФОТО: ПОВІТРЯНІ СИЛИ

ФОТО: ПОВІТРЯНІ СИЛИ

Цієї ночі Львівщину атакували 11 ворожих безпілотників та дві ракети типу «Кинджал». Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Усі 11 безпілотників воїни ПвК «Захід» знищили, але ракети збити не вдалося. Уламки ворожої ракети пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури у Львівській області. Обійшлося без загиблих та травмованих.

«Низький уклін нашим оборонцям неба. Окремо дякую тим, хто не ігнорує тривог. Так ви дбаєте про свою безпеку і не перешкоджаєте роботі ППО. Системи життєзабезпечення Львівської області працюють у штатному режимі»– написав він.

Читайте також: У Польщі пояснили, чому не збили російську ракету

Загалом над Україною протиповітряна оборона знищила цієї ночі 58 ворожих «шахедів» і 26 ракет різних типів. До відбиття ракетно-авіаційного удару залучали зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та Сухопутних військ, мобільні вогневі групи і засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України.

Нагадаємо, що застосовуючи гіперзвукові ракети «Циркон», росія може мати дефіцит інших видів ракет. Таким чином можуть перевіряти українську систему ППО. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!