Представниця Львівщини стала чемпіонкою Європи з пауерліфтингу

629 0
Христина Уляник стала віцечемпіонкою.
Фото: European Powerlifting Federation

Фото: European Powerlifting Federation

Яворівчанка Софія Станько стала чемпіонкою Європи з пауерліфтингу. Про це повідомили в управління молоді та спорту ЛОДА.

У Данії триває чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед всіх вікових груп. Львівщину там представляють Софія Станько та Христина Уляник. Учора яворівчанки розпочали боротьбу серед дівчат. Софія Станько здобула титул чемпіонки, а Христина Уляник стала віцечемпіонкою.

Читайте також: Львів'янка виборола срібло Кубка світу з кулькової стрільби

Софія у ваговій категорії до 63 кг виборола перемогу серед дівчат. У присіданнях Софії підкорилась вага 172,5 кг, а у жимі лежачи – 110 кг. В тязі становій результат Софії становить 145 кг. Сума триборства Софії – 427,5 кг. Христина виборола друге місце у ваговій категорії до 43 кг серед дівчат. Пауерліфтерка продемонструвала результат 95 кг у присіданнях зі штангою, 45 кг у жимі лежачи та 95 кг у тязі становій, що дозволило їй зібрати суму 235 кг.

Спортсменки тренуються під керівництвом тренера ДЮСШ Яворів Віктора Погребінського.

Нагадаємо, що минулого року 16-річній пауерліфтерці зі Львівщини Христині Уляник не було рівних у ваговій категорії 47 кг серед дівчат. Вона продемонструвала результат 65 кг у присіданнях зі штангою, 42,5 кг у жимі лежачи та 82,5 кг у тязі становій, що дозволило їй вибороти перемогу серед дівчат на чемпіонаті Європи.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!