До Києва з візитом прибув прем'єр Ірландії

991 0
Він на власні очі побачить руйнування, спричинені російськими бомбардуванням і цілеспрямованими атаками на цивільних.
Міхал Мартін. Фото: з відкритих джерел

Міхал Мартін. Фото: з відкритих джерел

Прем'єр-міністр Ірландії Міхал Мартін прибув до Києва і заявив, що підтримуватиме Україну перед обличчям «аморальної та неспровокованої терористичної війни» росії. Про це пише The Irish Times, передає Європейська правда.

Мартін у середу зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським. Він планує обговорити, як Ірландія та ЄС можуть підтримати поточні та майбутні потреби країни.

Ірландській уряд також заявив, що Мартін на власні очі побачить руйнування, спричинені бомбардуванням і цілеспрямованими атаками на цивільних під час вторгнення та окупації російськими військами.

Читайте також: Для росії Україна − плацдарм для захоплення інших європейських країн, − Зеленський 

Точні подробиці візиту не розголошувалися з міркувань безпеки, але відомо, що Мартін прибув до Києва наземним транспортом із Польщі.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон анонсував передачу Україні 10 самохідних артилерійських систем.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!