Президент підписав указ про звільнення Маркіяна Мальського

2693 0
Очільник ЛОДА написав заяву про звільнення.
фото: Вікторія Ейсмунт

фото: Вікторія Ейсмунт

Президент України Володимир Зеленський видав указ про звільнення голови ЛОДА Маркіяна Мальського згідно з поданою ним заявою. Відповідний указ опублікували сьогодні, 26 грудня.

Читайте також: 100 днів Маркіяна Мальського. Відкрите інтерв’ю з головою Львівської ОДА

Про звільнення Маркіяна Мальського президент заявив у прямому ефірі фейсбук-трансляції під час наради у Міністерстві регіонального розвитку. Він зазначив, що не побачив у області жодного результату.

Сам Маркіян Мальський повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, що повернеться до адвокатської діяльності та подякував команді президента.

Нагадаємо, що Маркіян Мальський очолив Львівську обласну державну адміністрацію 6 липня. Цього дня Володимир Зеленський особисто представив його у Львові.

Читайте також: «Політика мене не цікавить». Маркіян Мальський про своє майбутнє в ЛОДА

Маркіян Мальський був почесним консулом Австрії у Львові та керував західноукраїнською філією юридичної компанії Arzinger. Син дипломата та науковця Маркіяна Зіновійовича Мальского.

Вікторія Ейсмунт

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!