На правах реклами

Професійний беттінг в Україні, як обрати букмекера, якому можна довіряти

631 0
Спортивні прогнози надають можливість зробити перегляд спортивних змагань більш цікавим і захоплюючим. Виграш може підсилити радість від тріумфу улюбленої команди або пом'якшити гіркоту поразки. Існує ризик втрати грошей, але це частина гри. Якщо систематично підходити до процесу ставок, це хобі може перетворитися на постійне джерело прибутку.

Стати професійним гравцем в ставках, який завжди опиняється в плюсі, не так просто, інакше букмекерські контори вже не існували. Але це цілком досяжна мета. Однак, треба зрозуміти, що досягнення майстерності в грі може зайняти роки. Професіонал повинен глибоко розуміти всі аспекти гри, а це приходить лише з досвідом. Перший крок до успіху - це вибір місця для ставок.

З 2020 року ставки на спорт в Україні є цілком легальними. Основні вимоги до гравців:

  • 21-річний вік;
  • реєстрація на сайті, що має ліцензію КРАІЛ;
  • сплата податків із виграшів.

 

Станом на травень 2023 року в Україні працюють лише три легальні букмекерські контори - "Фан Спорт" і VBET. Це не задовольняє гравців, які звикли використовувати від 5 до 10 платформ одночасно. Більшість гравців продовжують відвідувати міжнародні сайти, де вони допускаються з 18 років і не вимагають подання звітів про податки.

Як формують рейтинг букмекерів

Зазвичай міжнародні контори блокуються в Україні, але це не становить серйозного перешкоду для гравців. Клієнтам пропонують користуватися дзеркалами (копіями сайтів за іншими URL) або за допомогою додатків із вбудованим обходом блокувань. Проте виникає питання довіри до таких платформ в спірних ситуаціях. Якщо на легальну букмекерську контору можна офіційно подати скаргу, то в інших випадках гравець залежить лише від доброзичливості адміністрації сайту.

На даному етапі гра на перевірених міжнародних порталах є настільки безпечною, як і на легальних українських. Але як визначити, які сайти є надійними? Для цього існує рейтинг букмекерів. Такі списки складають авторитетні платформи, враховуючи ряд критеріїв:

  • репутацію букмекерської контори серед гравців і в експертному середовищі;
  • лінію та коефіцієнти;
  • вибір додаткових послуг;
  • бонусні пропозиції;
  • швидкість і простоту виведення виграшів;
  • зручність мобільної версії сайту;
  • реактивність служби підтримки та інше.

 

У кожного, хто формує рейтинг букмекерів, свій метод підрахунку, тому не варто орієнтуватися тільки на одну таблицю. Букмекерські контори, що постійно займають верхні позиції в більшості рейтингів, безумовно, заслуговують довіри. Однак не слід забувати, що з часом держава може посилити санкції щодо сайтів, які не мають ліцензії КРАІЛ. Інакше прийняття закону про азартні ігри втратить свій зміст.

Тому, хоча міжнародні букмекерські контори можуть зараз пропонувати більш привабливі умови, важливо також враховувати потенційні ризики. При виборі платформи для ставок на спорт, важливо дивитися не тільки на вигоди, але і на довготривалу перспективу.

Законодавче регулювання азартних ігор в Україні продовжує розвиватися, і можливо, в майбутньому з'явиться більше легальних букмекерських контор. Тому, хоча вибір наразі може бути обмеженим, важливо тримати руку на пульсі і слідкувати за останніми новинами в галузі ставок на спорт.

Висновок

Ставки на спорт можуть бути захоплюючим хобі і джерелом заробітку, але вони вимагають відповідального підходу. Важливо вивчити всі аспекти процесу, включаючи розуміння гри, аналіз статистики, вибір надійного букмекера, і, звичайно, управління своїми грошима. Тільки так, з правильним підходом, ставки на спорт можуть стати не тільки розвагою, але і способом заробітку.

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!