Проєкт будівництва на перехресті вул. Стрийська-Наукова змінили. Що там буде

16313 0
В кожній секції будинку №1 на кожному поверсі передбачена безпечна кімната.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

У Львові змінили проєкт масштабного будівництва біля озера на перехресті вулиць Стрийської – Наукової. Відповідні зміни до рішення виконавчого комітету від 26 липня 2019 року прийняли на засіданні виконавчого комітету ЛМР учора, 10 липня.

Відтепер один з апарт-готелів стане офісним центром з підземним паркінгом, а ще один – знизили на 9 м. Водночас змінили функціональне призначення одного з ресторанів. Тепер це буде багатофункціональною будівлею з вбудованими приміщеннями громадського призначення, закладами громадського харчування та підземним паркінгом. 

Загалом проєкт передбачає будівництво одного апарт-готелю, одного офісного центру з підземним паркінгом, спортивно-офісний центр, ресторан та багатофункціональну будівлю з вбудованими приміщеннями громадського призначення, закладами громадського харчування та підземним паркінгом.

Читайте також: Як забудовують південну околицю Львова та що не так

Представник забудовника під час засідання розповів, що в офісах зможуть працювати близько 2000 людей. Дві будівлі будуть забезпечені підземними паркінгами, що слугуватимуть укриттям. Також в кожній секції будинку №1 на кожному поверсі передбачена безпечна кімната, спроєктована за нормами, які діють в Ізраїлі. Вона має потовщену стіну, подвійне армування і окремі інженерні мережі.

Зазначимо, що вперше містобудівні умови та обмеження масштабний комплекс отримав у 26 липня 2019 року. Спочатку йшлося про будівництво двох апарт-готелів висотою 64 м і 44 м, спортивно-офісного центру (27 м), торгового центру (13 м) та двох ресторанів (14 м). Однак 28 лютого 2020 року внесли зміни до рішення, які збільшили площу для простору біля озера навпроти парку «Боднарівка» та перенесли спортивно-офісний центр на перший план, а апарт-готель розташували за ним.

Візуалізація з засідання виконавчого комітету ЛМР 26 липня 2019 року

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Агенція Європростір» зареєстроване у Львові. Її керівником є хмельничанин Олександр Берба. Серед засновників також Акціонерне товариство «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Акорд». Олександр Берба та акціонерне товариство є серед співзасновників низки будівельних компаній мережі Avalon. Додамо, що бізнес-партнером Олександра Берби по Avalon є львівський бізнесмен та депутат Григорій Козловський.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv зʼясувало, як може змінитися південна околиця Львова, що тут ще мають намір побудувати найближчими роками та чи подбає місто про інфраструктуру для мешканців мікрорайону, який охоплює вулиці Вернадського, Стрийську та Мікльоша у матеріалі.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!