У Львові розслідують ДТП за участі п'яного прокурора

1121 0
Інцидент трапився ще 28 листопада.
Фото умовне

Фото умовне

Львівська обласна прокуратура розпочала службове розслідування щодо ДТП за участі прокурора, яке трапилось 28 листопада на трасі Львів-Радехів-Луцьк. Про це повідомила пресслужба відомства. 

Як вказано у повідомленні, внаслідок ДТП ніхто не постраждав. 

Наразі щодо працівника прокуратури складено протоколи за фактами вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст. 124 КУпАП (порушення правил ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч.1 ст. 130 КУпАП. (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп'яніння). Службове розслідування триває. 

Читайте також: Керівника Дрогобицької ГО спіймали за кермом під наркотиками і без прав

Також зазначимо, що, згідно з інформацією Zaxid.Net, у повідомленні йдеться про прокурора Олександра Чухрія, який працює в правоохоронних органах з 2012 року. Окрім цього, раніше він отримував догану за неналежне виконання службових обов'язків. 

Нагадаємо, що Галицький райсуд Львова оштрафував доцента Львівського державного університету внутрішніх справ Миколу Довбу за їзду п’яним за кермом.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!