Прокуратура відкрила кримінальне провадження через смерть хлопчика після операції у стоматолога

2551 0
5-річний Велес у грудні впав у кому після операції з видалення молочних зубів.
Фото: Віктор Пашник

Фото: Віктор Пашник

Прокуратура відкрила кримінальне провадження через смерть 5-річного Велеса Пашника, який впав у кому після операції з видалення молочних зубів у стоматологічній клініці. Про це повідомила пресслужба відомства. 

Правоохоронці встановлюють обставини подій, що призвели до смерті дитини. Згодом за його результатами та висновками експертиз ситуації нададуть правову оцінку.

Наразі ж кримінальне провадження відкрито за фактом неналежного виконання професійних обов'язків медичними працівниками, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому (ч. 2 ст. 140 КК України). 

Читайте також: «На межі життя і смерті». Львівські лікарі врятували недоношених близнят

Нагадаємо, що вчора стало відомо про смерть Велеса Пашника, який впав у кому після операції у стоматологічній клініці. 13 січня медики львівської Лікарні святого Миколая констатували смерть мозку дитини. 

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!