Просто неба. Топ-5 подій на вихідних у Львові

7584 0
Tvoemisto.tv пропонує п’ять подій у Львові, які відбуватимуться упродовж вихідних 8-го та 9-го липня просто неба.
фото: facebook.com/botsad.lnu

фото: facebook.com/botsad.lnu

Толока у Стрийському парку

У суботу, 8 липня, об 11:00 усіх небайдужих запрошують на толоку у Стрийському парку.

Під час толоки будуть рятувати найдавніший ясен парку, а також готувати схили для посадки зеленої травички. Збір волонтерів біля оранжереї. Телефон організатора: 097 365 48 35.
Тривалість: 2 години.

Маркет OneDayShop на «Медику»

У суботу, 8 липня, о 12:00 розпочнеться одноденний дизайн-маркет «OneDayShop» на території спортивно-розважального комплексу «Медик» (вул. Горбачевського, 24).

Цього разу подія святкуватиме свій третій день народження. Тут представлять свої вироби молоді українські виробники. Можна придбати прикраси, дрібнички для дому, білизну, одяг, їжу. Також у межах цього дизайн-маркету відбудуться змагання з брейк-дансу  One Day Champ. А після завершення події організатори очікують усіх на Afterparty OneDayShop.

Вартість: 60 гривень.

Вечірка на даху

8 липня з 16:00 Львівський кіноцентр (вул. Володимира Великого, 24) запрошує на вечірку на даху Rooftop vibes.

«"Rooftop vibes" – це не просто вечірка на даху, це можливість знову зустрітись у теплій львівській дружній компанії, віддатись хаусовим ритмам від чудових диск-жокеїв зі Львова та не тільки, зустріти захід сонця та випити смачнючих коктейлів. Ми пропонуємо вам не вагаючись приходити та разом з нами відчути всю атмосферу літніх вечірок. Кількість відвідувачів обмежена до 100 осіб», – зазначають організатори.

Line-up: Koval (Львів), Danevich S. (Алушта), Funkflasher (Львів), Fallen fox (Ужгород), Pel'O.
Вартість: 75 гривень (перші 20 осіб), далі – 100 гривень.

Перегляд фільму на даху 

А у суботу ввечері, 8 липня, о 21:45 у Парку культури та відпочинку покажуть кінострічку «Форрест Гамп» просто неба.

Легендарний фільм на екрані у парку. Форрест Гамп – про цю особу напевно чув кожен. Стрічка отримала 6 премій «Оскар» в тому числі в номінації «Найкращий фільм» ‒ вражаючий результат. Тож вона є обов'язковою для перегляду ‒ тим паче, що цим показом хочуть привернути увагу до людей з особливими потребами та підтримати фестиваль «Ковчег дружби», що відбудеться у парку 9 липня.
Вартість: безкоштовно.
Тривалість: 2 години 10 хвилин.

День відкритих дверей у ботанічному саду

У неділю, 9 липня з 14:00 до 18:00 у Ботанічному саду ЛНУ ім. Івана Франка відбудеться День відкритих дверей (вул. Кирила і Мефодія, 4).

Швидкоплинна краса. Квітка лілійника милує наше око всього один день. Їх часто можна зустріти посеред міста, але в ботанічному саду зібрана колекція з 240 сортів. Запрошуємо цієї неділі у ботсад на вул. Кирила і Мефодія на затишну прогулянку серед оранжевих, жовтих та рожевих барв. Приходьте з найріднішими. Вартість: безкоштовно.

Детальніше читайте тут: Куди піти на вихідні у Львові. Твоє місто рекомендує

Нагадаємо, згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, в суботу у Львові хмарна погода з проясненнями, температура повітря вночі – 10-12 градусів тепла, а вдень – 20-22 вище нуля. Опадів не передбачається. Натомість в неділю, за прогнозами гідрометцентру, дощитиме весь день, а температура залишиться на тому ж рівні, що й в суботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!