Провалля на вулиці Винниченка обіцяють ліквідувати за два тижні. Фото, відео

1978 0
Вулиця Винниченка перекрита на ділянці від вул.Лисенка до вулиці Кривоноса.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові на вулиці Винниченка,32 проводять роботи із ремонту каналізаційного колектора. Протиаварійні роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл». Через це вулиця Винниченка перекрита на ділянці від вулиці Лисенка до вулиці Кривоноса.

Орієнтовний термін виконання ремонтних робіт – до двох тижнів, повідомили на «Гарячій лінії» міста.

Комунальники з’ясували, що колектор в аварійному стані і потребує капітального ремонту. Майже чотири метри асфальту на дорозі не мали під собою основи, ґрунт вимило, тому утворився провал

За словами заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, після протиаварійних робіт буде другий етап виконання робіт – відновлення роботи колектора, а, можливо, і будівництво певної ділянки нового.

Нагадаємо, що 25 червня у Львові стався буревій. Внаслідок негоди одна людина постраждала, утім відмовилась від госпіталізації. У місті повалило понад 300 дерев та пошкодило 50 дахів. Деякі вулиці міста були заблоковані, чимало магістралей підтопило. Комунальники усю ніч усували наслідки стихії.

Фото і відео Тараса Бабенчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!