У Львові на вулиці Винниченка ледь не утворилось провалля. Там ремонтують колектор

2271 0
Майже чотири метри асфальту не мали під собою основи, ґрунт вимило.
Фото:пресслужба ЛМР

Фото:пресслужба ЛМР

У центрі Львова, на вулиці Винниченка, поблизу вулиці Максима Кривоноса, ремонтують колектор. Комунальники з’ясували, що колектор в аварійному стані і потребує капітального ремонту. Майже чотири метри асфальту на дорозі не мали під собою основи, ґрунт вимило, тому утворився провал. Термінові протиаварійні роботи проводить компанія «Онур».

Читайте також: Під час стихії у Львові пошкодило десятки автомобілів. Як отримати відшкодування

«Виявили серйозний провал та залом колектора на вул. Винниченка. Йдеться про колектор великого діаметра – 1,5 м на 1 м. Фактично, він склався та не працює, тому є загроза, що вода може не сходити з вул. Кривоноса і може бути підтоплення на вул. Винниченка. Тож зараз компанія «Онур» знімає верхній шар асфальту. Далі – вони розчистять той колектор, який заламався, аби можна було максимально пустити воду, щоб стікала. А вже тоді підрядник визначатиме алгоритм дій», – зазначила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, інформує пресслужба ЛМР.

Вона додає, що буде другий етап виконання робіт – відновлення роботи колектора, а, можливо, і будівництво певної ділянки нового колектора. «Зазначу, що цей колектор насправді має багато років», –  каже Ірина Маруняк.

Нагадаємо, учора 25 червня у Львові стався буревій. Внаслідок негоди одна людина постраждала, утім відмовилась від госпіталізації. У місті повалило понад 300 дерев та пошкодило 50 дахів. Деякі вулиці міста були заблоковані, чимало магістралей підтопило. Комунальники усю ніч усували наслідки стихії.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!