Причетного до підпалу авто Галини Терещук львівського поліцейського звільнять

1756 0
У поліції Львівської області призначили службове розслідування.
Фото: Василь Терещук/Фейсбук

Фото: Василь Терещук/Фейсбук

Працівника поліції, причетного до організації підпалу автомобіля львівської журналістки Галини Терещук, звільнять із органів. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Львівщини.

Під час досудового розслідування встановили, що до організації підпалу автомобіля причетний працівник одного з відділів поліції Львова. За цим фактом призначили службове розслідування й встановлюють всі обставини причетності поліцейського до злочину. Якщо його провину доведуть, тоді його звільнять із правоохоронних органів.

Читайте також: У мережі опублікували відео підпалу машини львівської журналістки

Нагадаємо, у ніч на 30 січня невідомий чоловік у масці підпалив автівку львівської журналістки Радіо Свобода Галини Терещук. Як розповідала Галина Терещук у коментарі Tvoemisto.tv, раніше вона не отримувала жодних погроз чи попереджень. Також вона відкидала версію помсти.

5 лютого правоохоронці затримали в Одесі 19-річного студента із Хмельниччини, підозрюваного у підпалі. Його доставили у Львів для допиту у справі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!