Прихисток переселенців та повернення українців з-за кордону. Головне за добу на Львівщині

718 0
Коротко про головні події минулої доби.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Загроз ракетних ударів в області не було. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Електроенергія. Станом на цю мить на Львівщині застосовують графік погодинних відключень електроенергії. Як додають у «Львівобленерго», сьогодні є більша ймовірність відключення електроенергії у ті години, які позначені у графіку білим кольором, оскільки НЕК «Укренерго» встановила ліміт споживання для Львівщини на рівні 518,4 мегавати, що на 12,1 мегават менше, ніж учора.    

Це пов'язано із тим, що після масованих ракетних атак по енергетичній інфраструктурі нашої держави, споживання є більшим, аніж здатність виробляти та доставляти електроенергію. Відтак встановлюють ліміти споживання для кожної області. 

Переселенці. У Львівську область прибули два евакуаційні потяги зі 65 вимушено переміщеними особами. Зі Львівщини у Перемишль трьома поїздами вирушили 565 людей. 

Кордон. Пункти пропуску у нашій області на в'їзд за добу перетнули 20 тисяч 232 особи, на виїзд – 19 тисяч 200.

Всесвітня Універсіада. Біатлоністка зі Львівщини Юлія Городна разом зі Степаном Кінашем з Харківщини вибороли для України «бронзу» на Всесвітній зимовій Універсіаді у США. Юлія – спортсменка Львівського обласного центру олімпійської підготовки у Новояворівську. На Всесвітній Універсіаді виступає 61 спортсмен з України, зокрема 6 – зі Львівської області.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!