Київ

Притулок для тварин з інвалідністю в Ірпені закривають — сусіди скаржаться на гавкіт

484 0
Українці зібрали на потреби притулку 750 тисяч грн
Анастасія Тиха під час евакуації собак з інвалідністю з Ірпеня, березень 2022 р. Фото: Christopher Occhicone

Анастасія Тиха під час евакуації собак з інвалідністю з Ірпеня, березень 2022 р. Фото: Christopher Occhicone

Притулок для тварин з інвалідністю «Дім особливих хвостиків» в Ірпені на межі закриття через скарги сусідів та борги. Про це повідомила власниця притулку Анастасія Тиха.

За її словами, сусіди скаржаться на гавкіт, хоча вони усіляко намагалися його мінімізувати. Дівчина отримувала погрози телефоном, що собак можуть отруїти.

Вона наголосила, що притулок закривають й через борги за лікування хвостиків. Також в неї наразі немає можливості платити за оренду та приміщення для тварин-інвалідів.

Анастасія Тиха, яка разом з чоловіком евакуйовувала собак з інвалідністю з Ірпеня, просила фінансово допомогти із переїздом 200 песиків і 70 котів.

«Настю тупо змусили переїжджати в невідомість. Вимушений переїзд означає, що ми не пройшли тест на людяність», — написала Аліна Боднар у Facebook.

На пост відреагував співзасновник Monobank Олег Гороховський. Він зазначив, що може закрити збір в 750 тисяч гривень самостійно. Однак хоче, щоб українці також підтримали Анастасію.

«Зібрали за годину! Іспит на людяність складений», — згодом зазначив Гороховський в Telegram.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!