ПриватБанк тестує можливість зняти готівку на касах автозапровок

2007 0
Максимальна сума, яку можна зняти на заправці – 500 грн.
Фото: golosgromadu.info

Фото: golosgromadu.info

Державний ПриватБанк почав тестувати послугу зняття готівки на касах автозаправок WOG. Про це повідомляє прес-служба банку.

Читайте також: Українці зможуть обміняти валюту у поштових відділеннях

«Якщо ви розраховуєтесь у торговій мережі карткою, то у разі необхідності можна отримати готівку прямо на касі, а не шукати банкомат», – заявив керівник напрямку по роботі з торговельними підприємствами Приватбанку Євген Васильцов.

Послуга дозволяє отримати на касі супермаркету до 500 грн. Аби їх отримати, необхідно під час розрахунку за інші товари попросити касира видати необхідну суму «живими грошима».

Обов’язковою умовою для зняття готівки є купівля товару на заправці. Готівку можна зняти з будь якої картки ПриватБанку, окрім кредитного рахунку. Ввівши PIN-код.

Читайте також: П'ятигривневі монети введуть у обіг цього року

Нагадаємо, днями в Україні анонсували можливість зняти готівку на касах супермаркетів. Цю послугу планують запустити навесні. А вже в лютому українці зможуть купувати валюту онлайн та у банківських терміналах і банкоматах.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!