Публікація журналістки Tvoemisto.tv перемогла у конкурсі «Суд людською мовою»

2091 0
Церемонія нагородження відбулася онлайн вчора, 18 грудня.

Стаття журналістки Тvoemisto.tv Наталії Лазарович про розслідування нападу на табір ромів у Львові перемогла у номінації «Краще висвітлення теми, пов‘язаної з упередженнями» у конкурсі «Суд людською мовою». 

Конкурс журналістських робіт «Суд людською мовою» відбувався удруге. До участі були запрошені журналісти(-ки), блогери(-ки), студенти(-ки) спеціальності «журналістика», які висвітлюють судову тематику. На конкурс приймали матеріали, створені у період з 31 жовтня 2019 року до 30 вересня 2020 року. Церемонія нагородження переможців відбулася 18 грудня.

До журі Конкурсу увійшли: кандидат юридичних наук, професор, заслужений юрист України Сергій Гончаренко, правозахисник, журналіст Максим Буткевич, головна редакторка онлайн-видання ZMINA Ольга Падірякова, правозахисник, член правління ГО «Вектор прав людини» Назарій Боярський.

Ціль конкурсу – підвищити поінформованість українців про судоустрій, сприяти утвердженню принципів верховенства права, прав людини й демократії, громадського контролю та сприяти розвитку судової журналістики в Україні.
 

Довідка. Наталя Лазарович – випускниця факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка, займається висвітленням розгляду важливих судових справ на Львівщині. Зараз вона навчається в Інституті права Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На момент написання статті Наталя була учасницею програми навчання з судового репортажу проєкту EU «Pravo-Justice».  

Прочитати матеріал Наталі Лазарович Таємниця слідства або Як розслідують напад на табір ромів у Львові можна за посиланням.

Вітаємо Наталію Лазарович з перемогою!

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!