Пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» відкрили для перетину порожніх вантажівок

545 0
Наразі мовиться лише про проїзд для порожніх великовагових вантажівок.
ФОТО: ЗАХІДНИЙ КОРДОН

ФОТО: ЗАХІДНИЙ КОРДОН

Сьогодні, 4 грудня, для проїзду відкрили пункт перетину державного кордону з Польщею «Угринів-Долгобичув» для проїзду порожніх вантажівок. Про це повідомила Держприкордонслужба. 

«З 01:00 (за київським часом) 4 грудня 2023 року у напрямку з України до Польщі розпочнеться здійснення пропуску порожніх великовагових транспортних засобів загальною дозволеною масою понад 7,5 тонн (крім порожніх неочищених цистерн). Заїзд вантажівок у пункт пропуску здійснюватиметься в порядку загальної черги», – зазначають прикордонники. 

Читайте також: СБУ повідомила, чому Порошенка не пропустили через кордон

Окрім цього, додають, що відкриття цього пункту перетину – це перший пункт із переліку заходів, які реалізовують для розблокування кордону, зменшення черг та збільшення пропускної спроможності українсько-польського кордону. Це дозволить якомога швидше зняти блокаду та налагодити безперебійний транспортний рух через кордон.

Нагадаємо, що 1 грудня Міністерство відновлення України та Міністерство інфраструктури Польщі домовилися про частину умов про розблокування кордону.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!