СБУ повідомила, чому Порошенка не пропустили через кордон

872 0
СБУ отримало інформацію про підготовку провокацій збоку рф.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

П'ятий президент Петро Порошенко запланував зустріч із прем'єром Угорщини Віктором Орбаном.

ДжерелоСБУ

СБУ та розвідувальні органи отримали інформацію про підготовку провокацій на міжнародній арені з боку російських спецслужб, спрямованих проти України. Спецслужба заявила, що звернулася до Офісу президента, Кабінету міністрів та Верховної Ради України із пропозицією врахувати інформацію про плани ворога під час організації та погодження закордонних відряджень українських делегацій.

Після цього керівництво Верховної Ради не надало дозвіл на закордонне відрядження Порошенку. 

Читайте також: Хто з чоловіків під час воєнного стану зможе виїхати за кордон з 1 грудня. Пояснення

«За задумом спецслужб рф, проведення широкомасштабної ІПСО має призвести до зміни настроїв в країнах-партнерах антиросійської коаліції та спонукатиме представників українського політикуму до проголошення наративів щодо необхідності переговорного процесу з рф на умовах заморожування війни. Вказані заяви спеціальні служби рф планували активно підтримати через проросійські політичні сили іноземних країн. Серед планів ворога - залучення до ІПСО окремих українських політиків під час їх відвідин третіх країн», – йдеться в повідомленні СБУ.

Нагадаємо, що вчора Петра Порошенка не пропустили через пункт пропуску «Краківець» до Польщі у відрядження.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!