«Пункти незламності» можна буде знайти у «Дії»

828 0
Українці зможуть також залишати відгуки та пропозиції.
Фото умовне

Фото умовне

Українці зможуть знайти та оцінити «Пункти незламності» у застосунку «Дія». Уряд вніс відповідні зміни до Порядку їх організації та функціонування. Про це у соцмережах повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Врегульовано механізм відображення інформації про "Пункти незламності" засобами порталу «Дія», зокрема з використанням мобільного додатка «Дія» на інтерактивній мапі з відображенням інформації про них та фотографіями (за наявності)», – зазначив Мельничук.

Читайте також: Садовий заявив, що світла у Львові може не бути до двох місяців

Крім того, буде доступною опція залишати відгуки та пропозиції та здійснювати оцінювання стану та функціонування «Пунктів незламності». Оцінки та зауваження згодом мають опрацьовувати представники обласних військових адміністрацій.

Нагадаємо, у Львівській області органи місцевого самоврядування спільно з Державною службою надзвичайних ситуацій готові запустити роботу 900 «Пунктів незламності». 

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!