Політична реклама

Питна та білкова дієти - найнебезпечніші для організму

1123 0
Обмеження в їжі — звична частина життя для багатьох жінок. Але не завжди ті, хто хоче схуднути, замислюються, якою ціною будуть скинуті зайві кілограми.

Видання "ВКурсе" підготувало топ-5 найнебезпечніших дієт.

Таблеткова. Найнебезпечніший метод схуднення — дієта із застосуванням медикаментозних засобів. Лікарі підкреслюють, що самостійно призначати собі лікарське лікування не можна. Великий ризик собі сильно нашкодити.

Питна. Рідка їжа — таке меню цієї дієти. Її небезпека полягає в тому, що вона загальмовує роботу кишечника, тим самим порушуючи все той же обмін речовин: кишечнику потрібна й верда їжа, саме вона активізує виділення ферментів, які запускають його роботу.

Монодієта. Головний принцип монодієти — вживання тільки одного певного продукту. При такому харчуванні організм органічний в корисних речовинах. Часто, крім продуктів, такі дієти критично обмежують споживання солі, порушуючи сольовий баланс.

Білкова. Основа дієти — білкова їжа (риба та м'ясо). Жири в нашому організмі утворюються з вуглеводів, і щоб обмежити їх кількість, багато людей максимально виключають з раціону борошняні вироби, фрукти і овочі. Але організм потребує поповнення всіх елементів — і білків, і вуглеводів, і жирів.

Солодка. Дієта наказує їсти тільки солодке кілька разів на день, запиваючи кавою або чаєм. Такий підхід збиває нормальний режим харчування та призводить до нездужання, головного болю та порушення життєвих циклів організму.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!