Київ

Рада оборони Києва дозволила. Кличко розповів, коли встановлять ялинку на Софійській площі

593 0
Ялинка з'явиться до дня Святого Миколая за новоюліанським календарем
Ялинка на Софійській площі, 2023 р. Фото: КМДА

Ялинка на Софійській площі, 2023 р. Фото: КМДА

Рада оборони столиці дозволила встановити головну ялинку країни на Софійській площі.  Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Оскільки цього року відзначаємо Різдво за новоюліанським календарем, ялинку розпочнуть встановлювати раніше, до 6 грудня. І приберуть, відповідно, теж раніше — до 10 січня», - повідомив він.

Кличко нагадав, що як і минулого року, ялинку встановлять та прикрасять коштом меценатів. Та з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії. Відповідальність за встановлення і обслуговування головної новорічної ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов’язане із цим, бере на себе ТОВ «ГЛОБАЛ-ДЕКОР».

Масових заходів, ярмарків та розваг на Софійській площі не передбачено.
 
Якщо райдержадміністрації міста плануватимуть якісь святкові заходи в районах, то виключно з дотриманням правил безпеки, в місцях, де є укриття, і не коштом бюджету Києва.
 

Нагадаємо, 9 грудня на ВДНГ в Києві розпочне роботу  різдвяна локація «Зимова Країна».

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!