Радіаційний фон та рівень забрудненості повітря у Києві – в нормі

1642 0
Рівень забрудненості атмосферного повітря низький.
Фото: Київська МДА

Фото: Київська МДА

Станом на 08:00 6 вересня рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві низький. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів, передає КМДА.

Правий берег:

  • на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Турівська, 28 загальний індекс якості повітря – 19 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон при контрольній нормі у 0,26 мкЗв/год становить 0,10 мкЗв/год;
  • на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Щусєва, 20 загальний індекс якості повітря – 39 (низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,10 мкЗв/год;
  • на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою просп. Правди, 64-Г загальний індекс якості повітря – 34 (низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,10 мкЗв/год.

 

Читайте також: У Києві в найближчі ночі очікують заморозки

Лівий берег:

  • на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 20 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,10 мкЗв/год;
  • на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 загальний індекс якості повітря – 35 (низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,10 мкЗв/год.

 

Нагадаємо, що з минулого тижня у Києві спостерігався дуже високий на правому березі та середній на лівому рівень забрудненості повітря. Причиною погіршення стану повітря є пожежі у Київській області, зокрема у Вишгородському, Бориспільському та Обухівському районах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!