Ракета влучила між житловими багатоповерхівками. Деталі обстрілів у Львові

7413 0
Також було влучання в електропідстанцію у Львові.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

Зранку 15 лютого окупанти атакували Львів крилатими ракетами. Було влучання в електропідстанцію у Львові, через що виникла пожежа на площі орієнтовно 150 квадратних метрів. Її гасили впродовж двох годин 29 вогнеборців, залучали 6 одиниць техніки. Підстанція повністю знищена. Офісні приміщення, які живилися від неї, зараз отримують електроенергію від генераторів. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Відомо, що одна ракета влучила у землю між житловими багатоповерхівками. Вибуховою хвилею вибило вікна у близько 30 будинках на пʼяти вулицях. Пошкоджені автомобілі, які припаркували поруч.

Читайте також: Засідання оперативної комісії після обстрілів Львова. Як ліквідовуватимуть наслідки 

Наразі по допомогу до медиків звернулися троє людей з цих будинків. У них діагностували різані рани та гематоми. Двоє – це чоловік і жінка – госпіталізації не потребували. Один чоловік відмовився від госпіталізації вже у кареті швидкої допомоги. Усім постраждалим медики надали допомогу на місці.

Унаслідок цієї атаки також постраждали:

  • центр зайнятості;
  • науково-дослідний інститут;
  • школа;
  • ліцей;
  • два дитсадки.

Козицький додав, що під час повітряної тривоги Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України, яке захищає небо над вісьмома областями на заході України, увійшло 14 ворожих ракет. Із них 8 збили воїни протиповітряної оборони.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!