Ракетний удар по залізничній станції «Красне» на Львівщині. Як гасили пожежу

4054 0
На територію Львівщини росіяни випустили дві ракети.
фото максима козицького/телеграм

фото максима козицького/телеграм

У понеділок, 25 квітня, близько 08:30 ранку на Львівщині відбувся ракетний удар по залізничній станції «Красне». Про це на брифінгу повідомив перший заступник голови Львівської військової адміністрації Андрій Годик.

«Сьогодні близько 08:30 відбувся ракетний удар по залізничній станції «Красне», внаслідок чого відбулася займання. Підрозділи ДСНС о 10:30 пожежу погасили. Потерпілих та загиблих немає. До медичних закладів звертань не було», - розповів Андрій Годик.

За попередніми даними на територію Львівщини випустили 2 ракети, одну з яких вдалось збити. Відомо, що ракети летіли з південно-східного напрямку.

Наразі через пожежу ускладнене залізничне сполучення через станцію «Красне».  

Також перший заступник голови Львівської військової адміністрації спростував інформацію про можливі вибухи у Яворівському районі.

Читайте також: У Львові під час тривоги з'явилася яскрава веселка. Неймовірні фото 

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 25 квітня, росія завдала удару по кількох областях в Україні. У Вінницькій області пролунали вибухи, на Львівщині спрацювала протиповітряна оборона. Також вибухи пролунали у Рівненській області. Протягом години під обстріл потрапили п’ять залізничних станцій в центрі і на заході України. Очільник Укрзалізниці Олександр Камишін повідомив, що є постраждалі.

Антоніна Костик


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!