Реконструкція спорткомплексу на Кастелівці подорожчала майже вдвічі

2110 0
Торік знайти підрядника для спорткомплексу намагалися за 27 млн грн.
фото: Google Maps

фото: Google Maps

ЛКП «Спортресурс» оголосив новий тендер на реконструкцію спорткомплексу на Кастелівці, 8. очікувана вартість робіт становить 48,8 млн грн. Торік знайти підрядника для спорткомплексу намагалися за 27 млн грн.

Читайте також: Вартість Палацу спорту на Сихові знизили на 120 млн гривень

Як пояснив Tvoemisto.tv керівник ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій, за рік значно здорожчали матеріали, а також під час коригування проєкту до нього додали додаткові роботи, як-от відеоспостереження.

Окрім футбольного поля, тут буде три тенісні корти та тренувальне поле, бігові доріжки для легкої атлетики, майданчик для воркауту, дитячий майданчик. Також планують відреставрувати так адмінбудівлю з приміщеннями для теоретичних занять та встановити там душові і роздягальні.

Читайте також: Чому з проекту спорткомплексу на Сихові забрали басейн

Нагадаємо, наприкінці 2018 року у Львові оголосили тендер на реконструкцію спорткомплексу на Кастелівці, 8. Тоді на нього подався лише один учасник, тому проєкт відправили на коригування й збільшили його вартість.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!