Реконструкцію площі Франка можуть перенести на 2018-й рік

3848 0
Ремонтні роботи на площі Івана Франка паралізують трамвайний рух. У ЛКП «Львівавтодор» розглядають можливість перенесення реконструкції на наступний рік.
фото: google.com.ua/maps

фото: google.com.ua/maps

Про це у коментарі для Tvoemisto.tv розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза. «Ми проаналізуємо інформацію: чи ми за це беремося зараз, чи вже на наступний рік разом із вулицею Вітовського. Проект є готовий, треба лише оголосити тендер. Якщо почати реконструкцію зараз, то буде їздити лише один трамвайний маршрут №6, адже №2, №3, №4 і №8 не курсуватимуть через ремонт площі», – зазначив він.

Читайте також: На вулиці Вітовського хочуть відновити став і змістити дорогу. Оновлений проект

Як уточнили раніше в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, на площі Франка проведуть реконструкцію інженерних мереж, трамвайних колій та дорожнього покриття.

Після ремонту площі можливим стане продовження трамвайної лінії від Сихова до Головного залізничного вокзалу. Зокрема, Олег Береза прокоментував раніше для Tvoemisto.tv: «Питання запуску трамваю із Сихова на вокзал є актуальним. Він міг би вже бути, але це може створити дуже складну коркову ситуацію. Тому плануємо спершу реконструювати площу Івана Франка. Замовником ремонтних робіт буде «Львівавтодор», а виконавця оберуть на підставі тендеру». 

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!