Ремонт колектора на вулиці Винниченка мають завершити наступного тижня

823 0
Провалля на вулиці Винниченка утворилося після буревію, що стався у Львові 25 червня.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Підрядна організація ТзОВ «Онур» завершила будівництво нової камери колектора на вулиці Винниченка. Залишається ущільнити пісок, зробити щебеневу основу і постелити асфальт. Про це повідомив Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

За попередніми прогнозами, роботи завершать до понеділка. На ремонт з бюджету напередодні виділили 1,8 млн грн. 

За його словами, у центральній частині міста переважно австрійські колектори, тому відбуваються такі провали. У міськраді мають визначити, де є слабкі ділянки каналізаційних мереж, і почати їхній ремонт. 

Нагадаємо, що 25 червня у Львові стався буревій. Внаслідок негоди одна людина постраждала, утім відмовилась від госпіталізації. У місті повалило понад 300 дерев та пошкодило 50 дахів. Деякі вулиці міста були заблоковані, чимало магістралей підтопило. Комунальники усю ніч усували наслідки стихії. Внаслідок буревію майже чотири метри асфальту на вулиці Винниченка не мали під собою основи, ґрунт вимило, тому утворилося провалля. Термінові протиаварійні роботи проводить компанія «Онур».

Нині вулиця Винниченка перекрита на ділянці від вулиці Лисенка до вулиці Кривоноса. На час ремонту вулицю Кривоноса зробили двосторонньою, утім у пікові години на вулицях Підвальній, Гуцульській, Лисенка утворюються тягнучки.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!