На час ремонту колектора вулиця Кривоноса у Львові стане двосторонньою

1999 0
Ремонт триватиме приблизно три тижні.
фото: христина процак

фото: христина процак

На вул. Винниченка тривають аварійні роботи на каналізаційному колекторі. Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», 23 червня на перетині вул. Кривоноса та вул. Винниченка трапилося руйнування конструкційних елементів каналізаційного колодязя та загальноплавного каналізаційного колектора. Ремонт триватиме приблизно три тижні. Для оптимізації руху транспорту вул. Кривоноса зроблять двосторонньою.

«Колектор, який зазнав руйнування, має понад 150 років і пролягає на глибині 9,5 метрів. Відповідно, нам довелося залучити підрядну організацію, яка має спецтехніку для ремонту колодязів на такій глибині. Для виконання робіт залучили підрядну організацію ТзОВ «Онур». Вартість робіт буде відома після розроблення проєктно-кошторисної документації», – йдеться в повідомленні пресслужби ЛМР.

Читайте також: Під час стихії у Львові пошкодило десятки автомобілів. Як отримати відшкодування

Зараз тривають роботи із стабілізації ситуації із колектором та відводом стічної води з району вулиць Кривоноса – Винниченка. Відповідно вул. Винниченка перекрита для руху автомобілів від вул. Кривоноса до вул. Лисенка.

Нагадаємо, що в центрі Львова, на вулиці Винниченка, поблизу вулиці Максима Кривоноса, ремонтують колектор. Комунальники з’ясували, що колектор в аварійному стані і потребує капітального ремонту. Майже чотири метри асфальту на дорозі не мали під собою основи, ґрунт вимило, тому утворився провал. Термінові протиаварійні роботи проводить компанія «Онур».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!