Ремонт на вулиці Пилипа Орлика у Львові планують відновити ще влітку цього року

1256 0
Ця вулиця завершена на 75%. Із 1000 метрів дороги виконано 730, закінчені інженерні мережі, тротуари.

Ремонт на вулиці Пилипа Орлика, який не планували відновлювати найближчими місяцями, може продовжитися ще цього літа. Про це під час стріму Tvoemisto.tv повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

За його словами, із початком повномасштабного вторгнення багато працівників компанії-підрядника були мобілізовані. Окрім цього, через воєнний стан в країні реконструкції не проводять. Одночасно працювати на кількох об'єктах команда не може, однак поступово підрядник відновлює можливості, тому можна очікувати, що влітку роботи на вулиці Пилипа Орлика продовжать. 

Читайте також: На поточний ремонт у Львові передбачити 109 млн грн. Перелік вулиць 

Як повідомляла у коментарі Tvoemisto.tv радниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, ця вулиця завершена на 75%. Із 1000 метрів дороги виконано 730, закінчені інженерні мережі, тротуари. її мали відкрити ще торік, та через допрацювання інженерних рішень щодо колектора роботи затримали.

«Залишилося лише 270 метрів робіт, приєднати колектор, який є на Пилипа Орлика, до колектора, який є на Мазепи. Також інженерні мережі залишилося замінити, покриття», – каже вона.

Зараз вулиця перекрита на ділянці від вул. Віри, Надії, Любові до будинку №2 на вул. Пилипа Орлика. Проєкт реконструкції розробляв «Інститут просторового розвитку». Ремонт проводить ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» майже за 75 млн гривень.

Читайте також: «Не радянський меморіал». На Марсовому полі у Львові буде сквер та місця для поховань

Нагадаємо, що від сьогодні, 16 червня, ділянка ремонтованої вулиці Шевченка – на відрізку від вул. Залізничної до вул. Юнаківа – стала проїзною. А через ремонт закритою залишається ділянка від вул. Юнаківа до вул. Яцкова, роботи там планують завершити до кінця літа.

Ольга Коваль

Відео Марти Байдаки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!