Ремонт пологового корпусу Львівської обллікарні знову відклали

1698 0
Будуть оголошувати новий тендер на визначення виконавця.
Фото: Олександр Ганущин

Фото: Олександр Ганущин

Ремонт пологового корпусу Львівської обласної клінічної лікарні знову відклали через розірвання угоди з підрядником. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив гендиректор ЛОКЛ Михайло Гичка.

За його словами, угоду з підрядником розірвали на початку січня, тому що він не виконував своїх обов’язків. Перед цим, каже Михайло Гичка, було кілька попереджень.

Читайте також: У Львові ремонтують пологове відділення обласної лікарні. Фото

«Ми розірвали з ним угоду і готуємо новий тендер. Зараз готується проєктно-кошторисна документація, скільки це має вартувати. ПКД була, але перед визначенням нового підрядника треба перерахувати», – говорить гендиректор медзакладу.

Михайло Гичка каже, що наразі роботи виконані приблизно на 80%: залишились підвальне приміщення, приміщення першого поверху та лабораторії.

Щодо коштів, то, за словами керівника медзакладу, Львівська облрада виділила близько 17 млн грн, а ще 2,5 млн у лікарні були з інших джерел.

Читайте також: Як народжують львів'янки. Репортаж із пологового будинку

Раніше повідомлялось, що капітальний ремонт пологового відділення Львівської обласної лікарні планували завершити до кінця 2019 року, але уряд припинив фінансування із державного фонду регіонального розвитку.

А ще перед тим заступник головного лікаря ЛОКЛ з господарсько-економічних питань Роман Бакай у коментарі Tvoemisto.tv розповів, що роботи ведуться дещо повільно, адже бракує майстрів – малярів, штукатурів тощо. Тоді він казав, що роботи мали би завершити до листопада.

Повна вартість ремонту пологового відділення ЛОКЛ становить 56,9 млн грн. У 2019 році на роботи було заплановано трохи більше 16 млн грн. Роботи мали б виконати до 31 грудня 2018 року, втім 15 травня лікарня та «БМ Комфорт» підписали додаткову угоду, згідно з якою термін виконання продовжили ще на 1 рік.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!