Ремонт скверу під Глинянською брамою у Львові коштуватиме майже 12 млн гривень

3115 0
Управління охорони історичного середовища ЛМР оголосило відповідний тендер.

Сквер біля Глинянської брами, що веде до Бернардинського комплексу відремонтують за майже 12 млн грн. Ідеться про територію між вул. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів. Відповідний тендер розміщений на сайті публічних закупівель Prozorro.

Згідно з технічним завданням, тут мають укріпити підпірні стінки, облаштувати фонтан, місток через нього, а також – озеленити територію та встановити тут смітники.

Читайте також: Реконструкція Хуторівки у Львові коштуватиме майже 200 млн гривень

Початкова вартість робіт становить 11 млн 782 тис. грн. Роботи мають бути виконані до кінця 2021 року. Аукціон запланований на 24 вересня.

Нагадаємо, ще у 2012 році відбувся міжнародний конкурс на впорядкування місць навколо Бернардинів. За однією з ідей, рів під брамою мають перетворити на плаский фонтан, розповіла раніше у коментарі Tvoemisto.tv керівниця управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко.

Розробкою проекту займається фірма «Рутенія», яка розробляла проект реконструкції площі Митної. У коментарі Tvoemisto.tv її директорка Ольга Криворучко зазначила, що на території простору також заплановано додати озеленення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!