Київ

Як проходить ремонт трамвайних колій та облаштування скверу біля метро Героїв Дніпра в Києві

1088 0
Комунальники облаштовують ділянку майбутнього скверу та проводять заміну трамвайних колій.

У Києві біля станції метро «Героїв Дніпра» триває реалізації проєкту з облаштування скверу з ремонтом трамвайної колії кінцевої зупинки маршруту №16. Про це повідомляє кореспондент «Твого міста».  

Наразі комунальники вирівняли рельєф, підготували нижній ґрунтовий шар, встановили бордюри та завершили укладання щебеневого шару. Пізніше на цій ділянці, де раніше знаходились МАФи, що перекривали дорогу до метро, з'явиться плитка.

Паралельно розпочалася заміна трамвайних колій. Комунальники почали ремонтувати кінцеву зупинку й розворотне кільце трамваїв. Також триває заміна трамвайних колій.

Окрім цього, неподалік від зупинки планують встановити сучасну громадську вбиральню.

Згідно з планами, роботи мають завершити до червня.

На інформаційному стенді генпідрядником капремонту вказано ТОВ «ІС Буд», замовником – КО «Київзеленбуд», балансоутримувачем – КП УЗН Оболонського району.

Також прописано, що капітальний ремонт та відновлення елементів благоустрою зеленої зони по вул. Героїв Дніпра біля будинків №35-37 в Оболонському районі проводиться за ініціативи мера Віталія Кличка та «сприяння» депутатки Київради Мирослави Смірнової. Хоча будівництво проводиться виключно за бюджетні кошти.

Фото: Твоє місто


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!