Резніков розповів, чи збільшуватимуть обсяги мобілізації

1023 0
За його словами, план мобілізації, який затвердили раніше, досі не виконали.

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що найближчими місяцями в Україні навряд чи будуть збільшувати обсяги мобілізації до армії. Про це повідомили у BBC Україна.

«Я не думаю, що найближчими місяцями буде стояти питання збільшення мобілізації. Той план мобілізації, що був затверджений Верховною Радою, він ще не виконаний. В хорошому сенсі. Це означає, що у нас немає потреби оголошувати про збільшення чисельності», – пояснив міністр оборони.

Проте він зазначив, що восени буде акцент на цифровізації даних про призовників і центри комплектування отримають доступ до реєстрів. 

Читайте також: Чи будуть зміни до мобілізації. Пояснення

Також він додав, що ЗСУ потрібна ротація в підрозділах, що залучені до контрнаступу, але запевнив, що не може сказати, що ситуація «критична і нам треба збільшення, поповнення».

Нагадаємо, що загальну мобілізацію та воєнний стан в Україні продовжили до 15 листопада 2023 року.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!