Київ

Рівень води в Дніпрі в Києві продовжує знижуватись

858 0
Загалом рівень води в Дніпрі впав більше ніж на 80 см у порівнянні з піковим показником квітня.
Фото: КМВА

Фото: КМВА

Протягом останніх кількох днів рівень води в Дніпрі знизився на 30 см. Про це повідомляє КМВА.

«За інформацією Укргідрометцентру станом на 9:00 10.05.2023 рівень води в р. Дніпро, в Києві біля мосту «Метро» складає 9 270 см (за Балтійською системою висот). За останні 2 дні рівень водопілля в межах столиці впав аж на 30 см»,  - повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Рівень небезпеки гідрологічних явищ залишається – І (жовтий). На цей час в Києві не зафіксовано аварійних підтоплень. Але все ще продовжує спостерігатися підтоплення заплави шаром близько 15-20 см — острови у парку «Муромець», «Гідропарк», Труханів острів, Галерна затока, Корчувате, приватні ділянки в районі Осокорків. Промислові об’єкти і житлові масиви міста поза загрозою підтоплення.

Загалом рівень води в Дніпрі впав більше ніж на 80 см у порівнянні з піковим показником квітня.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!