Роботодавці мають до 1 грудня подати списки військовозобов'язаних до ТЦК

4302 0
Подання списків відбувається щороку до 1 грудня.
ФОТО УМОВНЕ

ФОТО УМОВНЕ

Роботодавці в Україні мають до 1 грудня подати списки військовозобовʼязаних до ТЦК. Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів №1487.

Списки мають подавати керівники державних органів, органів місцевого самоврядування, установ, організацій, підприємств, закладів освіти незалежно від форм власності щороку до 1 грудня. 

Читайте також: Хто з чоловіків може виїжджати за кордон з 1 грудня

Нагадаємо, в Україні продовжили термін дії воєнного стану та загальної мобілізації до 14 лютого 2024 року. На військову службу призивають по мобілізації, а нові призови на строкову службу заборонені під час воєнного стану. Наразі на службі залишаються військові строкової служби, призвані до введення воєнного стану, які ще не були демобілізовані. І в Україні планують провести демобілізацію  українських військовослужбовців строкової служби. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!