Тесть заступника керівника Львівської ОВА купив 10 земельних ділянок біля Львова

16283 0
Тесть Собка, який скуповує ділянки у престижному передмісті Львова – це 65-річний пенсіонер, який ніколи не займався жодним бізнесом.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

Тесть заступника керівника Львівської ОВА Івана Собка скупив 10 земельних ділянок у Брюховичах загальною площею 0,66 га і сукупною ринковою вартістю мінімум 11 млн грн. Про це повідомили NGL.media.

Як йдеться у журналістському розслідуванні, попри свої невисокі заробітки, з травня 2019 року тесть Собка Ігор Кадикало почав інвестувати у землю в Брюховичах, де і живе його донька там сам заступник Козицького. Так Кадикало скупив 10 ділянок у Брюховичах, офіційно витративши на це понад 2 млн гривень. 

Читайте також: «Ганьба!» У Львові понад сотня пікетувальників мітингували під міськрадою і ОВА

Коментувати ж ці покупки відмовились як сам Кадикало, так і Собко. Проте останній все ж надав письмову відповідь: 

«В мене є те майно, яке відображено у декларації. Щодо майна родичів – це їхні справи, я не можу і не уповноважений коментувати їхні статки. Я нічого не купляв і нічого не продавав останні три роки. Майновий стан родичів – це точно не до мене», –  написав він.

Також на одній з придбаних ділянок на вул. Курортній вже почали будувати будинок, що підтверджується виданим у липні цьогоріч будівельним паспортом. Наразі там звели двоповерховий будинок, перекрили його та встановили вікна і двері.

Нагадаємо, що нещодавно Іван Собко прокоментував Tvoemisto.tv свої слова про те, що не буде одягати військову форму. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!