Україна

росія атакувала Україну 17 «шахедами». Скільки вдалося збити

484 0
11 «шахедів» знищили у межах Миколаївської, Одеської, Вінницької та Дніпропетровської областей.
Фото: Повітряні сили

Фото: Повітряні сили

Сили протиповітряної оборони знищили 11 з 17 ударних безпілотників типу «шахед», якими росіяни атакували Україну ночі 8 лютого.

Джерело: Повітряні сили ЗСУ у Telegram

У ніч на 8 лютого противник завдав удару 17-ма ударними БпЛА типу «Shahed-136/131» з мису Чауда – Крим. У результаті бойової роботи знищено 11 «шахедів» у межах Миколаївської, Одеської, Вінницької та Дніпропетровської областей.

До відбиття повітряного нападу залучали зенітні ракетні підрозділи і мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Нагадаємо, що у Миколаївській громаді знайшли ракету, яку раніше збили Сили ППО під час ранкової масованої атаки рф. Детальніше про масований обстріл окупантів 7 лютого по Україні і наслідки атаки читайте тут.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!