Росія готується задіяти в Україні резервні батальйони, – розвідка

1566 0
РФ використовує свою перевагу у співвідношенні сил та артилерії, щоб поступово захопити територію у Сєвєродонецьку та навколо нього.
Фото: Цензор нет

Фото: Цензор нет

Росія прагне створити більше бойових підрозділів для розгортання в Україні. Про це йдеться у звіті британської розвідки, пише ЄП.

«В останні тижні, ймовірно, розпочалася підготовка до розгортання третього батальйону у деяких бойових порядках. Більшість бригад зазвичай задіюють в операціях не більше двох із трьох батальйонів одночасно», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росія готова до довготривалої війни і не відмовилась від плану захопити Україну, – розвідка

У розвідці зазначили, що треті батальйони в бригадах укомплектовані не повністю – росії, швидше за все, доведеться покладатися на новобранців чи мобілізованих резервістів для перекидання цих підрозділів в Україну.

«Одночасне розгортання всіх трьох їхніх батальйонів, ймовірно, зменшить довгострокову здатність формувань відновлювати бойову міць після операцій», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росіяни хочуть повторити голодомор, вони палять наш врожай, – Андрій Єрмак

Додамо, що росія використовує свою перевагу у співвідношенні сил та артилерії, щоб поступово захопити територію у Сєвєродонецьку та навколо нього.

Нагадаємо, за 100 днів повномасштабної війни росія не досягла жодної стратегічної цілі. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!