росія не виводить війська по-справжньому, а змінює стратегію – Генсек НАТО

2168 0
Він зазначив, що напади будуть продовжуватися.
Єнс Столтенберг

Єнс Столтенберг

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг в неділю заявив, що росія змінює свою стратегію в Україні та відкинув ідею, що вона виводить свої війська з України, передає «Голос Америки». 

«Те, що ми бачимо, це не справжнє виведення. Те, що ми бачимо – росія змінює позиції своїх військ та виводить деякі з них, щоб переозброїти, посилити їх та поповнити запаси, але ми ніяким чином не повинні бути занадто оптимістичними, тому що напади продовжуватимуться», – сказав Генсек в програмі «Стан Держави» на каналі CNN.

Столтенберг зазначив, що вони занепокоєні потенційним збільшенням нападів, особливо на півдні та сході. Так що це не справжнє виведення військ, а радше зміна стратегії, з більшим фокусом на півдні та сході. 

Читайте також: В Білому домі вважають, що війна в Україні ще далека від завершення 

Нагадаємо, що в адміністрації президента Байдена вважають, що українські військові мають перемоги на окремих напрямках, але війна ще далека від завершення. 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!