Росія планувала військове вторгнення в Білорусь

3497 0
ЗС росії розробили план вторгнення після фальсифікації виборів у білорусі.
Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко і президент росії володимир путін

Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко і президент росії володимир путін

Головне управління розвідки Міноборони вказує на документи, що свідчать про наміри росії військового вторгнення в білорусь. Після фальсифікацій президентських виборів в білорусі зс рф розробили план вторгнення та придушення народних протестів.

«Здобуті воєнною розвідкою України документи свідчать про підготовку 1 танкової армії росії до вторгнення та захоплення території білорусі», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окупація білорусі планувалася під приводом уникнення втягування росії «в Европейском континентальном районе в региональную или широкомасштабную войну со странами – членами НАТО на Западе». Одним з доказів підготовки рф до військової агресії проти сусідньої держави є «Легенда к замыслу на перегруппировку соединений и воинских частей 1 танковой армии в район выполнения задачи».

Нагадаємо, що росія продовжує перекидати війська з білорусі на схід України, атакувати артилерією українські позиції на сході, веде підготовку до наступальних дій та продовжує зусилля, щоб примусити Україну відмовитися від євроатлантичної орієнтації.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!