Розвідка Британії назвала наступні ймовірні цілі путіна

8960 0
Суттєва кількість військ росії і надалі у Маріуполі.
володимир путін

володимир путін

Президент рф володимир путін цікавиться східними областями України та готується до нового наступу, вважає розвідка Великої Британії. Про це йдеться у повідомленні Міноборони Британії у Твіттер, передає УП.

«Виступ путіна у вівторок підкреслив його інтерес до Донбасу, де російська армія атакує ЗСУ та готується до наступу. Міста Краматорськ та Костянтинівка, ймовірно, стануть мішенню для аналогічного рівня насильства з боку російської влади», – пишуть в Міноборони. 

Зазначається, що рф намагається знову комбінувати масовані ракетно-артилерійські удари та зосереджувати сили для наступу.

У Міноборони Британії також нагадали, що суттєва кількість російських військ та техніки зараз у Маріуполі, де українські захисники тримають оборону.

Додамо, що в Генштабі ЗСУ повідомляють про те, що російські військові перебувають у стані готовності до наступу на кількох напрямках, зокрема Донецькому і Таврійському. 

Читайте також: Повторний наступ росії на Київ залежатиме від боїв на Донбасі

Нагадаємо, що можливість відновлення наступу росії на Київ залежатиме від результату боїв на Сході України. На території гомельської області білорусі, а також брянської та курської областей росії залишаються окремі підрозділи окупанта. В Міноборони вважають, що таким чином вони відволікають українські сили оборони.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!