Росія вночі завдала ракетних ударів по Полтаві, Кременчуку, Кривому Розі та Дніпрі

9532 0
Ворожими снарядами били по інфраструктурних обʼєктах і житлових будинках.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

Уночі та під ранок війська рф завдали ракетних ударів по Полтаві, Кременчуку, а також Кривому Розі та Дніпрі. Під ворожий обстріл потрапили житлові будинки та інфраструктурні об'єкти.

Читайте також: Російські війська відходять з Чернігівської області

Як повідомляє голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, у ніч на суботу, 2 квітня, російські війська завдали ракетного удару по одному з інфраструктурних обʼєктів Полтави, а також нанесли багато ударів по інфраструктурних обʼєктах і житлових будинках Кременчука.

«Орки обстріляли Полтавщину. Полтава. Вночі ракетний удар по одному з інфраструктурних обʼєктів. Кременчук. Вранці багато ударів по місту. По інфраструктурних обʼєктах і житлових будинках», – написав Дмитро Лунін.

На місці події працюють всі відповідні служби. Дані про можливих постраждалих в цей час уточнюється.

Читайте також: Українські армія і народ витримали удар, який міг зруйнувати багатьох, але не нас, – Резніков

Уночі ракетної атаки зазнало Дніпро, а вранці Кривий Ріг.

«Кривавий Рог! Зранку 02.04.22 ситуація контролюється. Вночі орки здалеку провели обстріли із систем залпового вогню території Криворожського району. Постраждалих немає»,зазначив голова ОВА Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Нагадаємо, що зараз український Схід може стати основною ціллю Росії, зважаючи на те, що досі поставлених на початку «спецоперації» цілей вона не досягла. Раніше РФ заявляла, що концентруватиме свої зусилля на повному звільненні Донбасу, проте може також спробувати штурмувати обласні центри – Київ, Харків, Чернігів, Суми.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!