Ворог вночі завдав три ракетні удари по Хмельницькому

6561 0
Інформація щодо постраждалих перевіряється.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

У ніч проти 30 березня російська армія завдала три ракетних удари по Хмельницькому. Деталі нічого обстрілу окупантів розповів начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

За його словами, відбулося три удари по промислових об'єктах області. Інформація щодо постраждалих перевіряється.

«Учора вдень російський агресор завдав ракетного удару по військовому об’єкту у місті Старокостянтинів, що на Хмельниччині. Вночі відбулось три удари по промислових об’єктах області. Пожежі локалізовані силами ДСНС», – каже керівник Хмельницької ОДА.

Читайте також: Російський агресор знову завдав удар по Старокостянтинові

Міський голова Олександр Симчишин повідомив, що відповідні служби і структури спрацювали оперативно і чітко. Ситуацію в громаді контрольована.

Нагадаємо, що на другий день війни 25 лютого російські військові кинули шість ракет на військовий аеродром Старокостянтинова, що у Хмельницькій області. Зокрема, сталося шість вибухів у районі військового аеропорту міста. Техніка ціла та усі живі. Учора, 29 березня, російські війська завдали удару по Старокостянтинові Хмельницької області. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!