Росія випустила по Україні вже понад 400 іранських дронів, більшість – знищили

597 0
Українська ППО постійно підвищує відсоток збивання дронів.
ДРОНИ SHAHED-136 / ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ЮРІЯ БУТУСОВА

ДРОНИ SHAHED-136 / ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ЮРІЯ БУТУСОВА

Російські окупанти випустили вже понад 400 іранських дронів по території України, більшість – збили.

Джерело: речник Повітряних сил Юрій Ігнат, УП

«Понад чотириста БпЛА (з першої партії, поставленої Іраном – ред.) вже завдали ударів по Україні, більшість – знищено Силами оборони», – повідомив він. 

За словами Ігната, українська ППО постійно підвищує відсоток збивання дронів.

Читайте також: СБУ затримала групу, яка готувала замахи на військове керівництво України

На ремарку ведучого, що кількість атак іранськими БпЛА останнім часом дещо знизилась, речник Повітряних сил зазначив, що на використання цих боєприпасів впливає і її наявність, і підготовка та транспортування, а також погодні умови.

Додамо, що у ніч на 9 листопада атаки «Шахедів» відбувались із тимчасово окупованої території Запорізької області. П’ять дронів-камікадзе знищила протиповітряна оборона повітряного командування «Схід». Також зенітники Повітряних сил вранці знищили один БпЛА оперативно-тактичного рівня «Орлан-10».

Нагадаємо, за минулу добу українські воїни ліквідували 780 російських окупантів. За час повномасштабної війни армія рф втратила 77 950 військових.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!