Росія випустила по українських містах майже три тисячі ракет

1163 0
У зверненні до політиків Південної Кореї Володимир Зеленський заявив , що тактика росії – бити по житлових кварталах.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Станом на ранок 13 липня росія випустила по території України 2 960 ракет. Про це сьогодні заявив президент України Володимир Зеленський під час онлайн-звертання до політиків Південної Кореї.

«Це тактика росії, яка направлена на те, щоб вигнати людей з наших міст. Щоб кожен з українців відчував страх перед державою-терористом», – наголосив він.

За словами президента, рф бере у заручники українські міста. Російська армія організовує свій наступ так, щоб її гармати і реактивна артилерія били по звичайним житловим кварталам звичайних міст.

Читайте також:  «Повний суверенітет на сході й півдні України – кінцева точка переговорної позиції», – Кулеба

«Саме це було митою окупантів на весні, коли російські солдати рухались від північного кордону до столиці, щоб або знищити Київ з артилерії, або шантажувати нас таким знищенням. Українська армія вибила росіян з північних територій. Але окупанти залишаються на сході і півдні нашої країни і будують свій наступ так само, щоб у прицілах їхніх гармат і в досяжності для систем залпового вогню були звичайні будинки», – сказав президент.

Нагадаємо, що президент України 13 липня звернувся до політиків Південної Кореї. Він розповів про тактику росії у війні проти України і закликав діяти спільно, щоб покарати країну-агресора.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!